M2C2 M2C2
+31 - 6 22 59 08 33

Even voorstellen

Vincent C van Wulfen CMM

In 2011 ben ik mijn eigen onderneming gestart. De doelstelling van mijn bedrijf is jonge ondernemers en ondernemingen, verenigingen, overheid, onderwijs en individuelen te helpen bij het realiseren van hun missie.

Meetings/Events

Daarnaast op het specifieke gebied van bijeenkomsten hun kennis en kunde op het gebied van organisatie van nationale en internationale Congressen en Events te verdiepen en te vergroten.

Vakgebieden

In mijn maatschappelijke carrière heb ik altijd gekozen voor het aan de tijd aanpassen van de bedrijven waar ik werkzaam was in diverse branches (Leisure, zakelijk toerisme, hotellerie, ziekenzorg, onderwijs). Hierna vertrok ik weer naar een nieuwe uitdaging en zodoende heb ik in diverse management- en vakgebieden  veel ervaring opgedaan. Dat heb ik gecombineerd met diverse bestuursfuncties in professionele internationale organisaties. Hierdoor heb ik niet alleen ervaring opgedaan op het vakgebied en interculturele beslissingen nemen maar tevens het adviseren en opleiden van collega’s in het vakgebied.

Veranderingsprocessen

Mijn ervaring stijgt dan ook uit boven vele algemene management gebieden. Van New Business development, via marketing en communicatie tot leidinggeven aan veranderingsprocessen zowel in Nederland als ook waar interculturele aspecten een belangrijke rol spelen. Ik heb me altijd ingezet voor het stimuleren van het vakgebied door middel van educatieve programma’s. Niet allen in theorie, maar tevens als trainer.

Op dit moment richt ik mij vooral op het begeleiden van starters en jonge ondernemers die na enkele jaren het prettig vinden om te sparren met een ervaren positief kritische coach.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op mijn boot. Ook een goed gesprek met een goed glas wijn en lekker eten met vrienden behoort tot mijn favoriete bezigheden. Verder kan je mij vinden in diverse musea in binnen- en buitenland.

>>Even voorstellen